Helsingin työllisyyspalvelu, Uudenmaan TE-toimisto ja Luotettava Työntekijä -palvelu järjestävät rekrytointitapahtuman Helsingin kaupungintalolla 14.11.2023

 

Paikka: Kaupungintalo, Pohjoisesplanadi 11-13

Aika: Avoimet ovet työnhakijoille klo 12-15

H

Mukana tapahtumassa

Luotettava Työntekijä -palvelun kumppanit

Lämpimästi tervetuloa työllistymään!

 

Luotettava Työntekijä -palvelun avulla saat rekrytointitapahtumasta enemmän irti.
Autamme löytämään sinulle sopivat työpaikat, työnantajat, työllistymistä edistävät palvelut ja koulutuksentarjoajat. 

 

Tule mukaan – autamme sinua löytämään seuraavan työpaikkasi tai opiskelupaikkasi


Rekrytointitapahtumat ovat loistava mahdollisuus keskustella työnantajien ja koulutuksentarjoajien kanssa.

Viimeistele työnhakuprofiilisi

Omavalmentajat ja asiantuntijat opastavat sinua luomaan työnhakuprofiilin Luotettava Työntekijä -palveluun. 

Kehitä
osaamistasi

Koulutuksentarjoajat auttavat sinua löytämään kiinnostavia koulutusmahdollisuuksia.

Keskustele työmahdollisuuksista

Rekrytoijat kertovat sinulle avoimista työmahdollisuuksista.

Miten voit valmistautua rekrytointitapahtumaan?

Luo itsellesi työnhakuprofiili Luotettava Työntekijä –palvelu auttaa sinua oman osaamisesi tunnistamisessa ja sanoittamisessa. Palvelun tekoäly ehdottaa työnhakuprofiiliisi sopivia työmahdollisuuksia useista työpaikkaportaaleista ja osaajapankeista esim. Oikotie, Jobly, Työmarkkinatori, Rekrytointi.com ja Tiitus.

Tutustu rekrytointitapahtumaan osallistuvien työnantajien työmahdollisuuksiin ja urasivuihin Luotettava Työntekijä -palvelussa. Työnantajan urasivuilta löydät sinun työnhakuprofiiliisi sopivia työpaikkailmoituksia.

Jaa työnhakuprofiilisi Luotettava Työntekijä –palvelun kautta työnantajille ja työllistymistä edistäviin palveluihin ja parannat mahdollisuuksiasi työllistyä. Rekrytointitapahtumassa pääset keskustelemaan työmahdollisuuksista suoraan rekrytoijien kanssa.

Tutustu rekrytointitapahtumaan osallistuviin koulutuksentarjoajiin ja heidän koulutustarjontaansa. Löydät koulutuksentarjoajat myös Luotettava työntekijä -palvelusta.


Näin Luotettava Työntekijä -palvelu toimii.

Palvelu auttaa tunnistamaan ja sanoittamaan omaa osaamista, luomaan työnhakuprofiilin sekä löytämään oman työllisyysalueen ja toimialan työpaikat, työnantajat, työllistymistä edistävät palvelut, koulutuksentarjoajat sekä liittojen ja kassojen palvelut. 

LT-Kirjautuminen

Huomaathan, 
että käyttääksesi Luotettava Työntekijä -palvelua tarvitset joko älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin sekä pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen kirjautumista varten.

Toteutamme CV-klinikoita ja rekrytointitapahtumia yhteistyössä työllisyysalueiden, TE-palveluiden ja koulutuksentarjoajien kanssa. 

Voit lukea työnhakijoiden, työllisyyspalveluiden ja rekrytoijien tunnelmista täältä.

Luotettava-tyontekija_Helsinki_2022

Kumppaneidemme kokemuksia Luotettava Työntekijä -palvelusta

Yksi hakemus kattaa ison osan yritysten hauista

Turun työnhakutapahtumassa opiskelijoiden kommentit olivat tosi positiivisia. Kaikki täyttivät innolla CV:tä ja olivat siihen tyytyväisiä, että jatkossa yksi hakemus kattaa ison osan yritysten hauista. Se oli myös positiivista, että mukaan saadaan jatkossa sekä koulutussopimus- että oppisopimuspaikkoja.

Ilkka Vuorela
Koulutuspäällikkö, Turun Aikuiskoulutuskeskus

Digitaalisessa muodossa osaaminen on tallessa

Eniten hyötyä on, kun yksi hyvin tehty CV täydentyy osaamisen ja työkokemuksen karttuessa. Paperit helposti katoavat, mutta digitaalisessa muodossa osaaminen on tallessa. Samalla hakemuksella voi hakea useaan paikkaan ja näin opiskelija välttyy täyttämästä erillisiä rekrytointi-ilmoituksia. Toivomme, että tämä helpottaa työn saantia ja työntekijän löytymistä.

Paula Åberg
Asiakkuusvastaava, Stadin ammatti- ja aikuisopisto

Helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen

Luotettava Työntekijä -palvelu on helppokäyttöinen, käyttäjäystävällinen ja selkeä kokonaisuus. Keudan kenttäkokeiluun osallistui paljon maahanmuuttajataustaisia opiskelijoita, joiden suomen kielen osaamistaso vaihtelee. Kenttäkokeiluun osallistuneet opiskelijat kokivat tietojen kirjaamisen järjestelmään helpoksi.

Kirsi Talikainen
Myynti- ja asiakkuuspäällikkö, Keuda

Omadata mahdollistaa työn hakemisen tehokkaammin

Palvelu edustaa juuri sellaista edelläkävijyyttä ja kehitystyötä, jota työmarkkinat ja työnvälitys tarvitsevat. Omadata mahdollistaa työn hakemisen tehokkaammin ja nopeammin. Ideaalitilanteessa esimerkiksi oppilaitoksesta valmistuvat työllistyvät suoraan ilman työttömyysjaksoja. Juuri tähän Luotettava Työntekijä -palvelun lisäarvo perustuu saattaessaan työntekijät ja työtä tarjoavat yritykset yhteen.

Ilkka Rintala
Hankejohtaja, Seinäjoen ja Ilmajoen työllisyyden kuntakokeilun

Työnhakija tavoittaa yhdellä profiililla enemmän

Palvelu vaikuttaa selkeältä ja käyttäjäystävälliseltä. Hyöty lienee suurin juuri omadatan hyödyntämisen kautta eli työnhakija tavoittaa yhdellä osaamisen profiililla jatkossa enemmän työnantajia ja työmahdollisuuksia.

Vilja Paavola 
Keski-Suomen TE-palvelut