Löydä alalle erikoistuneet työelämäpalvelut yhdestä paikasta

Työelämän markkinapaikasta löydät uusia työntekijöitä, pystyt motivoimaan työntekijöitä ja huolehtimaan henkilöstön hyvinvoinnista.

Tutustu markkinapaikkaan

Näin se toimii

Kokosimme kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan sekä logistiikkaan ja teollisuuteen erikoistuneet työelämäpalvelut yhteen paikkaan.

Työelämän markkinapaikka on kiinteistöpalveluiden, rakennusalan, logistiikan ja teollisuuden työnantajien ja näille aloille erikoistuneiden työelämäpalveluiden kohtaamispaikka.

Työelämäpalveluiden markkinapaikka on verkkopalvelu, joka auttaa alan yrityksiä löytämään entistä helpommin tarjolla olevat työelämänpalvelut. Palvelu säästää työnantajien aikaa sekä tuo vertailtavuutta hinnoittelussa.

Työelämän markkinapaikkaa pilotoidaan syksyn 2022 aikana, jolloin markkinapaikkaan tuodaan näkyväksi etenkin kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen, työturvallisuuskouluttajien, valmennusyritysten, TE-palveluiden sekä henkilöstöpalvelualan yritysten palvelutarjontaa.

Haluatko mukaan palveluntarjoajaksi?
Sovi tapaaminen ja jutellaan lisää.

Tavoita alan työntekijät ja opiskelijat luomalla urasivut Luotettava Työntekijä -palveluun 

Kehitämme Luotettava Työntekijä -palveluun työnantajien urasivustojen keskittymän. Tavoitteena on tehdä eri toimialojen työnantajat, työpaikat ja alan urapolut entistä näkyvämmäksi, jotta alan vetovoimaisuutta saadaan parannettua.

icon_lt_rocket

Oletko kiinnostunut luomaan yrityksellesi oman urasivun Luotettava Työntekijä -palveluun?