Tule mukaan osaamisen kehittämistä ja työllistymistä edistävien palveluiden ekosysteemiin.

Yhdessä kumppaneidemme kanssa rakennamme ekosysteemiä, jossa opiskelijat, työnhakijat ja työntekijä voivat helposti, nopeasti ja turvallisesti jakaa omia tietoja eri rekistereiden ja palveluiden välillä. Yhdessä tekemällä edistämme yhteisten asiakkaiden työllistymistä ja osaamisen kehittämistä.

Yhteistyömahdollisuudet työllistymistä edistäville palveluille

Yhdessä kumppaneidemme kanssa rakennamme työllistymistä edistävien palveluiden ekosysteemiä. Ekosysteemissä mukana olevien palveluntarjoajien on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden työnhakuprofiileita Luotettava työntekijä -palvelun avulla.

 • Henkilöstöpalveluala

  Yritysten on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita.

 • Työpaikkaportaalit

  Portaalin rajapinnan ja kehittämämme tekoälyn avulla voimme kohdentaa jätettyjä työpaikkailmoituksia työnhakijoille ja opiskelijoille.

 • Osaajapankit

  Rakennetun integraation avulla osaajapankkien on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita.

4-laita-tekoaly-toihin

Yhteistyömahdollisuudet koulutuksentarjoajille

Yhdessä kumppaneidemme kanssa rakennamme koulutustentarjoajien ekosysteemiä. Ekosysteemissä koulutuksentarjoajat voivat suostumuksiin perustuen lähettää työnhakijoille ehdotuksia koulutuksista, joilla lähteä täydentämään omaa osaamista.

 • Täydennyskoulutukset

  Oppilaitokset, ammattikorkeakoulut ja yliopistot voivat suostumukseen perustuen tehdä työnhakijoiden työnhakuprofiilin perusteella täydennyskoulutusehdotuksia osaamisen kehittämiseksi.

 • Työvoimakoulutukset

  Oppilaitokset, ammattikorkeakoulut ja yliopistot voivat suostumukseen perustuen tehdä työnhakijoiden työnhakuprofiilin perusteella täydennyskoulutusehdotuksia osaamisen kehittämiseksi

 • Erikoistumiskoulutukset ja -tutkinnot

  Oppilaitokset, ammattikorkeakoulut ja yliopistot voivat suostumukseen perustuen tehdä työnhakijoiden työnhakuprofiilin perusteella täydennyskoulutusehdotuksia osaamisen kehittämiseksi.

 • Pätevyyskoulutukset

  Koulutuksentarjoajat voivat suostumukseen perustuen lähettää työnhakijoiden työnhakuprofiilin perusteella muistutuksia vanhentuvista pätevyyksistä.

2-loyda-tyoelamapalvelut

Kaupunkien työllisyyspalvelut ja TE-toimistot

Luotettava työntekijä -palvelu on kaupunkien työllisyyspalveluille ja TE-toimistoille, sekä heidän asiakkailleen maksuton palvelu. Käyttöönottoa varten järjestämme erillisä koulutuksia esim. aamutuntien yhteydessä. Yhdessä työllisyyspalveluiden ja TE-toimistojen kanssa järjestämme myös CV-klinikoita ja rekrytointitapahtumia.

 • Asiakkaille

  Luotettava työntekijä -palvelu helpottaa työnhakua ja osaamisen kehittämisen suunnittelua. Palvelun kautta työnhakijat voivat jakaa omat tietonsa nopeasti, helposti ja turvallisesti työllistymistä edistäviin palveluihin sekä pyydettyä koulutuksentarjoajilta ehdotuksia oman osaamisen kehittämiseksi.

 • Omavalmentajille ja asiantuntijoille

  Luotettava työntekijä -palvelu tukee ja tehostaa omavalmentajien ja asiantuntijoiden arvokasta asiakastyötä. Palvelun avulla työnhakijan tiedot voidaan jakaa helposti, nopeasti ja turvallisesti työllistymistä edistäviin palveluihin. Palvelun kautta työnhakija voi myös pyytää koulutuksentarjoajilta suosituksia, miten työnhakija voisi lähteä kehittämään omaa osaamistaan.

 • Luotettava työntekijä CV-klinikat

  Luotettava työntekijä -palvelu auttaa työnhakijoita oman osaamisen tunnistamisessa ja sanoittamisessa sekä luomaan digitaalisen CV:n, jota voi hyödyntää työnhaussa. Yhdessä TE-toimistojen ja kaupunkien työllisyyspalveluiden kanssa järjestämme työnhakijoille CV-klinikoita, joissa keskitytään Luotettava työntekijä -palvelun käyttöönotossa.

 • Luotettava työntekijä -rekrytointitapahtumat

  Yhdessä TE-toimistojen ja kaupunkien työllisyyspalveluiden kanssa järjestämme rekrytointitapahtumia, joissa työnhakijalla on mahdollisuus keskustella osaamisen kehittämisestä alueen koulutuksentarjoajien kanssa, saada apua Luotettava työntekijä -palvelun käyttöönotossa, sekä tavata oman alueen ja toimialan työnantajia sekä työllistymistä edistävien palveluiden edustajia.

 • Johdolle

  Luotettava työntekijä -palvelu tarjoaa mahdollisuuden seurata, minkälaisia työnhakijoita omalla alueella on, minkälaisista työllistymistä edistävistä palveluista työnhakijat ovat kiinnostuneita, mistä he etsivät työtä ja minkälaisista koulutuksista he ovat kiinnostuneita.

Luotettava työntekijä -palvelu

Palvelu tarjotaan maksutta kaikkien työnhakijoiden ja opiskelijoiden käyttöön. Yhdessä työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemin toimijoiden kanssa järjestämme rekrytointitapahtumia eri puolilla Suomea. Löydät tarkemmat tiedot aikatauluista ja paikkakunnista tapahtumasivuilta.

Tietoa työnhakijoista ja opiskelijoista ihan luvan kanssa

luotettava-tyontekija15

Luotettava työntekijä -palvelu pyytää, hallinnoi ja tarkastaa käyttäjien suostumukset aina kun työnhakijan tai opiskelijan osaajaprofiilia liikutetaan palvelusta ulospäin. Käyttäjältä saadun suostumuksen perusteella käyttäjän tiedot voidaan luovuttaa työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemissä olevien yhteistyökumppaneiden järjestelmiin. Luotettava työntekijä -palvelun rekisterinpitäjänä toimii Vastuu Group.

Autamme työnhaku- ja työelämäpalveluita omadata-kyvykkyyksien käyttöönotossa ja edistämme suostumuksiin perustuvaa tietojen liikkumista turvallisesti. 

Tutustu yhteiseen visioomme ja tule osaksi ekosysteemiä!

icon_lt_presentation

Tekninen palvelukuvaus

Näin Luotettava Työntekijä -palvelu toimii.
Tekninen palvelukuvaus antaa lisätietoa integraation yleiskuvasta sekä integraation teknisestä toteutuksesta.

Profiilitiedon hyödyntäminen työpaikkojen suositteluun

"Työnhakijan oman profiilitiedon hyödyntäminen älykkääseen työpaikkojen suositteluun on suunta mihin rekrytointi on menossa, ja halusimme lähteä käyttämään Luotettava Työntekijä -palvelua Oikotien työpaikoilla ensimmäisten joukossa."

Joonas Pihlajamaa

Oikotie-työpaikkojen johtaja

Schibsted Finland

Työn hakemisen yksinkertaistaminen

"Työn hakemisen yksinkertaistaminen on yksi Baronalle tärkeistä tavoitteista. Luotettava Työntekijä -palvelussa tekoäly tarjoaa työnhakijalle tämän omaa osaamista ja kokemusta vastaavia työpaikkoja, mikä säästää hakemisen vaivaa ja aikaa."

Sami Joulamo

Rakennustoimialan rekrytointipäällikkö

Barona

Yhdellä hakemuksella useampaan tehtävään

”Luotettava Työntekijä -palvelun avulla tiedot siirtyvät automaattisesti Folkan käyttämään Likeit HR-järjestelmään. Prosessi on tehty työnhakijoille helpoksi ja nopeaksi. Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaan tehtävään."

Monia Pöllänen

Palvelupäällikkö

Folka

Helpottaa ja tehostaa työnhakua

”Adecco ja Sihti ovat jo yli 20 vuoden ajan yhdistäneet työntekijöitä eri toimialojen uramahdollisuuksiin ympäri Suomen. Haluamme tehdä työnhausta helppoa ja olla läsnä siellä missä työnhakijamme ovat – niin digitaalisilla alustoilla kuin fyysisissä rekrytointitapahtumissa. Uskomme, että Luotettava Työntekijä -palvelu helpottaa ja tehostaa työnhakua tuomalla työelämäpalvelut, työntekijät ja työnantajat yhteen yhdelle alustalle.”

Sanna Aarnio

Country MarCom Lead

Finland