Tule mukaan työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemiin.

Työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemissä työnhakija voi helposti ja turvallisesti jakaa oman osaajaprofiilin haluamiinsa palveluihin.

Yhteistyömahdollisuudet eri toimijoille

Tulemalla mukaan työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemiin, palveluntarjoajien on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita valtakunnallisesti Luotettava työntekijä -palvelun kautta. Kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan sekä logistiikan ja teollisuudenalojen jälkeen palvelu tullaan laajentamaan myös muille toimialoille.

 • Henkilöstöpalveluala

  Yritysten on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita.

 • Työpaikkaportaalit

  Portaalin rajapinnan ja kehittämämme tekoälyn avulla voimme kohdentaa jätettyjä työpaikkailmoituksia työnhakijoille ja opiskelijoille.

 • Osaajapankit

  Rakennetun integraation avulla osaajapankkien on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita.

4-laita-tekoaly-toihin

Kouluttajat ja koulutusorganisaatiot

Luotettava työntekijä -palvelua voidaan hyödyntää työnhakijoiden ja opiskelijoiden opinto- ja uraohjaustyössä myös ilman integraatiota. Kuitenkin vain integraation avulla koulutusorganisaatiot ja työturvallisuuskouluttajat voivat ehdottaa työnhakijoille koulutuksia ja kursseja.

 • Kaupunkien työllisyyspalvelut & TE-toimistot

  Omavalmentajat ja asiantuntijat voivat hyödyntää palvelua asiakasohjauksessa. Palvelu auttaa löytämään työpaikkoja, sekä eri alueille ja aloille erikoistuneet työnhaku- ja työelämäpalvelut.

 • Koulutusorganisaatiot

  Oppilaitokset, ammattikorkeakoulut ja yliopistot voivat suostumukseen perustuen tehdä työnhakijoiden osaajaprofiilin perusteella täydennyskoulutusehdotuksia osaamisen kehittämiseksi. Opinto- ja uraohjaajat puolestaan voivat hyödyntää palvelua asiakasohjauksessa ja tukea työllistymistä.

 • Työturvallisuuskouluttajat

  Kouluttajat voivat suostumukseen perustuen lähettää työnhakijoiden osaajaprofiilin perusteella muistutuksia vanhentuvista pätevyyksistä.

2-loyda-tyoelamapalvelut

Luotettava työntekijä -palvelu julkaistaan marraskuussa 2022. 

Palvelu tarjotaan maksutta kaikkien työnhakijoiden ja opiskelijoiden käyttöön. Yhdessä työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemin toimijoiden kanssa järjestämme rekrytointitapahtumia eri puolilla Suomea. Löydät tarkemmat tiedot aikatauluista ja paikkakunnista tapahtumasivuilta.

Sovi aloitustapaaminen

Tietoa työnhakijoista ja opiskelijoista ihan luvan kanssa

Luotettava Työntekijä15

Luotettava työntekijä -palvelu pyytää, hallinnoi ja tarkastaa käyttäjien suostumukset aina kun työnhakijan tai opiskelijan osaajaprofiilia liikutetaan palvelusta ulospäin. Käyttäjältä saadun suostumuksen perusteella käyttäjän tiedot voidaan luovuttaa työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemissä olevien yhteistyökumppaneiden järjestelmiin. Luotettava työntekijä -palvelun rekisterinpitäjänä toimii Vastuu Group.

Autamme työnhaku- ja työelämäpalveluita omadata-kyvykkyyksien käyttöönotossa ja edistämme suostumuksiin perustuvaa tietojen liikkumista turvallisesti. 

Tutustu yhteiseen visioomme ja tule osaksi ekosysteemiä!