Tule mukaan rakentamaan vaikuttavia työllisyyspalveluita.

Yhdessä kumppaneidemme kanssa kutsumme työnantajia, työllistymistä edistäviä palveluita sekä koulutuksentarjoajia mukaan valtakunnalliseen dataverkostoon. Dataverkostossa työnantajilla, työllistymistä edistävillä palveluilla ja koulutuksentarjoajilla on entistä paremmat mahdollisuudet olla mukana tukemassa oman työllisyysalueiden työnhakijoita työllistymisessä ja osaamisen kehittämisessä.

Palvelut helposti työnhakijoiden ja opiskelijoiden saavutettavissa

Dataverkosto rakentuu Luotettava työntekijä -palvelun ympärille. Palvelu auttaa työnhakijoita löytämään oman työllisyysalueen ja toimialan työnantajat, työllistymistä edistävät palvelut ja koulutuksentarjoajat. Työnhakijat voivat helposti ja turvallisesti jakaa omia tietojaan dataverkostossa mukana oleville työnantajille, työllistymistä edistäville palveluille ja koulutuksentarjoajille sekä antaa heille suostumuksia tarjota työtä, koulutusta ja palveluita.

 • Henkilöstöpalveluala

  Yritysten on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden työnhakuprofiileita suoraan omaan ATS, HR tai rekrytointijärjestelmään.

 • Työpaikkaportaalit

  Työpaikkaportaalin rajapinnan ja kehittämämme tekoälyn avulla voimme kohdentaa jätettyjä työpaikkailmoituksia sopiville työnhakijoille ja opiskelijoille.

 • Osaajapankit

  Rakennetun integraation avulla osaajapankkien on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita.

4-laita-tekoaly-toihin

Yhteistyömahdollisuudet koulutuksentarjoajille

Koulutuksentarjoajien on mahdollista vastaanottaa työnhakijoiden tietoja sekä suostumuksia, joiden avulla koulutuksentarjoajat voivat olla entistä vahvemmin tukemassa työllisyysalueita ja työnhakijoita.

 • Täydennyskoulutukset

  Koulutuksentarjoajat voivat työnhakijan suostumukseen perustuen tehdä työnhakijoille täydennyskoulutusehdotuksia osaamisen kehittämiseksi.

 • Työvoimakoulutukset

  Koulutuksentarjoajat voivat työnhakijan suostumukseen perustuen tehdä työvoimakoulutusehdotuksia osaamisen kehittämiseksi ja työllistämisen edistämiseksi.

 • Erikoistumiskoulutukset ja -tutkinnot

  Koulutuksentarjoajat voivat työnhakijan suostumukseen perustuen tehdä tutkintoehdotuksia osaamisen kehittämiseksi.

 • Pätevyyskoulutukset

  Koulutuksentarjoajat voivat suostumukseen perustuen lähettää työnhakijoiden työnhakuprofiilin perusteella muistutuksia vanhentuvista pätevyyksistä.

2-loyda-tyoelamapalvelut

Luotettava työntekijä -palvelu

Palvelu auttaa tunnistamaan ja sanoittamaan omaa osaamista, luomaan työnhakuprofiilin sekä löytämään oman työllisyysalueen ja toimialan työpaikat, työnantajat, työllistymistä edistävät palvelut, koulutuksentarjoajat sekä liittojen ja kassojen palvelut.

Profiilitiedon hyödyntäminen työpaikkojen suositteluun

"Työnhakijan oman profiilitiedon hyödyntäminen älykkääseen työpaikkojen suositteluun on suunta mihin rekrytointi on menossa, ja halusimme lähteä käyttämään Luotettava Työntekijä -palvelua Oikotien työpaikoilla ensimmäisten joukossa."

Joonas Pihlajamaa

Oikotie-työpaikkojen johtaja

Schibsted Finland

Työn hakemisen yksinkertaistaminen

"Työn hakemisen yksinkertaistaminen on yksi Baronalle tärkeistä tavoitteista. Luotettava Työntekijä -palvelussa tekoäly tarjoaa työnhakijalle tämän omaa osaamista ja kokemusta vastaavia työpaikkoja, mikä säästää hakemisen vaivaa ja aikaa."

Sami Joulamo

Rakennustoimialan rekrytointipäällikkö

Barona

Yhdellä hakemuksella useampaan tehtävään

”Luotettava Työntekijä -palvelun avulla tiedot siirtyvät automaattisesti Folkan käyttämään Likeit HR-järjestelmään. Prosessi on tehty työnhakijoille helpoksi ja nopeaksi. Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaan tehtävään."

Monia Pöllänen

Palvelupäällikkö

Folka

Helpottaa ja tehostaa työnhakua

”Adecco ja Sihti ovat jo yli 20 vuoden ajan yhdistäneet työntekijöitä eri toimialojen uramahdollisuuksiin ympäri Suomen. Haluamme tehdä työnhausta helppoa ja olla läsnä siellä missä työnhakijamme ovat – niin digitaalisilla alustoilla kuin fyysisissä rekrytointitapahtumissa. Uskomme, että Luotettava Työntekijä -palvelu helpottaa ja tehostaa työnhakua tuomalla työelämäpalvelut, työntekijät ja työnantajat yhteen yhdelle alustalle.”

Sanna Aarnio

Country MarCom Lead

Finland