Tule mukaan työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemiin.

Työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemissä työnhakija voi helposti ja turvallisesti jakaa oman osaajaprofiilin haluamiinsa palveluihin.

Yhteistyömahdollisuudet eri toimijoille

Tulemalla mukaan työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemiin, palveluntarjoajien on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita valtakunnallisesti Luotettava työntekijä -palvelun kautta. Kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan sekä logistiikan ja teollisuudenalojen jälkeen palvelu tullaan laajentamaan myös muille toimialoille.

 • Henkilöstöpalveluala

  Yritysten on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita.

 • Työpaikkaportaalit

  Portaalin rajapinnan ja kehittämämme tekoälyn avulla voimme kohdentaa jätettyjä työpaikkailmoituksia työnhakijoille ja opiskelijoille.

 • Osaajapankit

  Rakennetun integraation avulla osaajapankkien on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita.

4-laita-tekoaly-toihin

Kouluttajat ja koulutusorganisaatiot

Luotettava työntekijä -palvelua voidaan hyödyntää työnhakijoiden ja opiskelijoiden opinto- ja uraohjaustyössä myös ilman integraatiota. Kuitenkin vain integraation avulla koulutusorganisaatiot ja työturvallisuuskouluttajat voivat ehdottaa työnhakijoille koulutuksia ja kursseja.

 • Kaupunkien työllisyyspalvelut & TE-toimistot

  Omavalmentajat ja asiantuntijat voivat hyödyntää palvelua asiakasohjauksessa. Palvelu auttaa löytämään työpaikkoja, sekä eri alueille ja aloille erikoistuneet työnhaku- ja työelämäpalvelut.

 • Koulutusorganisaatiot

  Oppilaitokset, ammattikorkeakoulut ja yliopistot voivat suostumukseen perustuen tehdä työnhakijoiden osaajaprofiilin perusteella täydennyskoulutusehdotuksia osaamisen kehittämiseksi. Opinto- ja uraohjaajat puolestaan voivat hyödyntää palvelua asiakasohjauksessa ja tukea työllistymistä.

 • Työturvallisuuskouluttajat

  Kouluttajat voivat suostumukseen perustuen lähettää työnhakijoiden osaajaprofiilin perusteella muistutuksia vanhentuvista pätevyyksistä.

2-loyda-tyoelamapalvelut

Luotettava työntekijä -palvelu

Palvelu tarjotaan maksutta kaikkien työnhakijoiden ja opiskelijoiden käyttöön. Yhdessä työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemin toimijoiden kanssa järjestämme rekrytointitapahtumia eri puolilla Suomea. Löydät tarkemmat tiedot aikatauluista ja paikkakunnista tapahtumasivuilta.

Tietoa työnhakijoista ja opiskelijoista ihan luvan kanssa

luotettava-tyontekija15

Luotettava työntekijä -palvelu pyytää, hallinnoi ja tarkastaa käyttäjien suostumukset aina kun työnhakijan tai opiskelijan osaajaprofiilia liikutetaan palvelusta ulospäin. Käyttäjältä saadun suostumuksen perusteella käyttäjän tiedot voidaan luovuttaa työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemissä olevien yhteistyökumppaneiden järjestelmiin. Luotettava työntekijä -palvelun rekisterinpitäjänä toimii Vastuu Group.

Autamme työnhaku- ja työelämäpalveluita omadata-kyvykkyyksien käyttöönotossa ja edistämme suostumuksiin perustuvaa tietojen liikkumista turvallisesti. 

Tutustu yhteiseen visioomme ja tule osaksi ekosysteemiä!

Profiilitiedon hyödyntäminen työpaikkojen suositteluun

"Työnhakijan oman profiilitiedon hyödyntäminen älykkääseen työpaikkojen suositteluun on suunta mihin rekrytointi on menossa, ja halusimme lähteä käyttämään Luotettava Työntekijä -palvelua Oikotien työpaikoilla ensimmäisten joukossa."

Joonas Pihlajamaa

Oikotie-työpaikkojen johtaja

Schibsted Finland

Työn hakemisen yksinkertaistaminen

"Työn hakemisen yksinkertaistaminen on yksi Baronalle tärkeistä tavoitteista. Luotettava Työntekijä -palvelussa tekoäly tarjoaa työnhakijalle tämän omaa osaamista ja kokemusta vastaavia työpaikkoja, mikä säästää hakemisen vaivaa ja aikaa."

Sami Joulamo

Rakennustoimialan rekrytointipäällikkö

Barona

Yhdellä hakemuksella useampaan tehtävään

”Luotettava Työntekijä -palvelun avulla tiedot siirtyvät automaattisesti Folkan käyttämään Likeit HR-järjestelmään. Prosessi on tehty työnhakijoille helpoksi ja nopeaksi. Yhdellä hakemuksella voi hakea useampaan tehtävään."

Monia Pöllänen

Palvelupäällikkö

Folka

Helpottaa ja tehostaa työnhakua

”Adecco ja Sihti ovat jo yli 20 vuoden ajan yhdistäneet työntekijöitä eri toimialojen uramahdollisuuksiin ympäri Suomen. Haluamme tehdä työnhausta helppoa ja olla läsnä siellä missä työnhakijamme ovat – niin digitaalisilla alustoilla kuin fyysisissä rekrytointitapahtumissa. Uskomme, että Luotettava Työntekijä -palvelu helpottaa ja tehostaa työnhakua tuomalla työelämäpalvelut, työntekijät ja työnantajat yhteen yhdelle alustalle.”

Sanna Aarnio

Country MarCom Lead

Finland