« takaisin

Luotettava Työntekijä -uutiskirje marraskuu 2023

Hyvä verkostomme jäsen, Luotettava Työntekijä -tiimi on innoissaan, sillä nyt on  yhteistyöuutisia jaettavaksi. Lisäksi tyytyväisenä voidaan todeta, että 14.11.2023 tapahtumat Helsingin kaupungintalolla olivat menestys. 👏 


Pete 14.11.2023

Seinäjoen kaupunki ja Vastuu Group alkavat rakentaa Suomeen työllisyyspalveluiden dataverkostoa

“Kun yksityinen, julkinen ja kolmas sektori tekevät yhdessä töitä alueen työllisyyden ja osaamisen kehittämisen eteen, on meillä paremmat mahdollisuudet työllistää alueen työnhakijoita heti työttömyysjakson alusta alkaen. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni työllistymään ja kehittämään omaa osaamista jo työttömyysjakson ensimmäisten 200 päivän aikana”, toteaa Ilkka Rintala Seinäjoen kaupungin työllisyyspalveluista. 

“Ilman työnhakijan tietoja ja suostumusta alueen työnantajille, työllistymistä edistäville palveluille tai koulutuksen tarjoajille olisi mahdotonta tarjota työnhakijalle oikea-aikaisesti työtä, palveluita tai koulutusta. Työnhakijoilta saatujen suostumusten avulla työnantajat, palveluntarjoajat ja koulutuksentarjoajat voivat olla suoraan yhteydessä työnhakijaan”,  Vastuu Groupin Petri Tuomela toteaa. 

Yhteistyöstä kerrottiin 14.11. järjestetyssä Yhdessä tekemällä kohti TE24 -uudistusta -seminaarissa. Voit tutustua yhteistyön tarkempaan sisältöön seminaarin tallenteesta tai Seinäjoen kaupungin ja Vastuu Groupin yhteisestä tiedotteesta.


  

Työmarkkinatori ja Vastuu Group tiivistävät yhteistyötä 

Tähän mennessä Työmarkkinatoriin jätetyt työpaikkailmoitukset ovat tekoälyn avulla kohdentuneet sopiville työnhakijoille myös Luotettava Työntekijä -palvelussa.  

14.11. järjestetyssä Yhdessä tekemällä kohti TE24 -uudistusta -seminaarissa Keha-keskuksen Matias Vainio avasi Työmarkkinatorin ja Vastuu Groupin yhteistyön seuraavaa vaihetta. Jatkossa työnhakija voi luvittaa oman työnhakuprofiiliin Luotettava työntekijä -palvelusta myös Työmarkkinatoriin. 

Seminaarin tallenteen ja Matias Vainion puheenvuoron voi katsoa täältä.


  

Helsingin rekrytointitapahtuma oli menestys 

Helsingin työllisyyspalvelut, Uudenmaan TE-toimisto ja Vastuu Group järjestivät ensimmäisen yhteisen rekrytointitapahtuman Helsingin kaupungintalolla tiistaina 14.11.2023.

Rekrytointitapahtumaan osallistui 25 työnantajaa ja 7 koulutuksentarjoajaa. Työnhakijoita tapahtumaan osallistui iltapäivän aikana arviolta 600 - 1000. 

Rekrytointitapahtuma oli jälleen erinomainen osoitus siitä, että yhdessä tekemällä ja voimat yhdistämällä on mahdollista saavuttaa enemmän.   


  

Luotettava Työntekijä -palvelun kotisivut uudistuivat

Viimeisen 6 kk aikana Luotettava Työntekijä -palvelua on kehitetty vastaamaan entistä paremmin työllisyysalueiden tarpeeseen. Uudet toiminnallisuudet sekä työllisyysalueille suunnattu palveluntarjonta on nyt lisättynä Luotettava Työntekijä -palvelun kotisivuille. > tutustu päivitettyihin kotisivuihin. 


 

Mikäli olet kiinnostunut yhteistyöstä Luotettava Työntekijä -palvelun kanssa voit sopia tapaamisen täältä. 

Ystävällisin terveisin 
Vastuu Groupin Luotettava työntekijä -tiimi