« takaisin

Luotettava Työntekijä -palvelussa WorkPowerinkin työpaikat

luotettava-tyontekija24

Luotettava Työntekijä -palvelu auttaa löytämään alueelle ja alalle erikoistuneiden työnhaku- ja työelämäpalvelut. 

”Palvelussa on kiinteistöpalveluiden, rakennusalan, logistiikan ja teollisuuden työelämäpalvelut nyt yhdessä paikassa. Sen avulla työnhakija pystyy helposti ja turvallisesti jakamaan oman osaajaprofiilinsa haluamilleen työnhaku- ja työelämäpalveluihin”, kertoo Vastuu Groupin Petri Tuomela.

Työnhaku helpottuu

Luotettava Työntekijä -palvelu helpottaa työnhakuprosessia. Yhdellä rastilla osaajaprofiilin tiedot siirtyvät automaattisesti WorkPowerin HR-järjestelmään, josta HR-konsultit pystyvät etsimään soveltuvia hakijoita avoinna oleviin tehtäviin.

WorkPowerin HR-konsultti & HR Team Leader Päivi Seitzin mukaan Luotettava Työntekijä -palvelun vahvuus on se, että yhdellä ja samalla osaajaprofiililla pystyy klikkaamaan moneen eri työpaikkaan.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme ketterää ja tehokasta toimintaa, missä asiakkaan tarve ja aikataulu ovat avainasemassa. Tarinaamme kuuluu arjen sankareita, työn sankareita sekä sankareita muuten vaan. Kantava ajatuksemme on palvella asiakkaitamme ja työntekijöitämme niin hyvin, että huomennakin on töitä. Arvoihimme kuuluvatkin nopeus löytää ja tahto venyä juuri oikeiden tekijöiden löytämisessä asiakkaillemme ja tarjota vaihtelevia tehtäviä työntekijöillemme, aina välittäen ja asiantuntevalla tuella. Ylä- ja alamäkiä on aina tullut, mutta tekemisen meiningistä meillä ei ole koskaan tingitty”, kertoo Seitz. 

Seitzin mukaan Luotettava Työntekijä tukee luontaisesti samalla myös WorkPowerin toimintaa.

Työntekijä voi helposti liittää tai jakaa Luotettava Työntekijä -palvelun osaajaprofiilin osana hakemusta. Näin rekrytoiva työnantaja saa hakijasta enemmän tietoa, mikä helpottaa ja nopeuttaa meidän työtämme. Myös hakijan näkökulmasta työnhaku helpottuu, kun hän voi hakea samalla profiililla useampaan paikkaan, eikä samoja tietoja tarvitse kirjoittaa joka kerta uudelleen”, täydentää WorkPowerin HR-koordinaattori Nina Dansk.

Oman osaamisen sanoittaminen

Työnhakijoilla saattaa välillä olla haasteena oman osaamisen sanoittaminen. Palvelu mahdollistaa työnhakijoille ja opiskelijoille omien koulutustietojen, kurssien, osaamismerkkien, pätevyyksien ja lupien tuomisen omaan osaajaprofiilin erilaisista rekistereistä.

”Luotettava Työntekijä -palvelun osaajaprofiilin täyttäminen auttaa työnhakijaa tunnistamaan omia taitoja ja sanoittamaan omaa osaamista. Sieltä saadaan myös suoraan tarvittavat tiedot hakijan osaamisesta, korteista ja pätevyyksistä”, kertoo Seitz. 

Luotettava Työntekijä -palvelu julkaistaan joulukuussa 2022 ja tarjotaan maksutta kaikille opiskelijoille, työnhakijoille, koulutuksen tarjoajille, kaupunkien työllisyyspalveluille, TE-toimistoille ja työmarkkinajärjestöille.

 

New call-to-action

 


Luotettava Työntekijä -palvelu julkaistaan 20.12.2022 osana Vastuu Groupin toteuttamaa Digitaalinen työllistäminen -hanketta, jossa ovat mukana Työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi Rakennusteollisuus ja Rakennusliitto. Luotettava Työntekijä -palvelu tekee yhteistyötä Folkan, Baronan, Bolt.Worksin, Workerin, Rekrytointi.com:n, Oikotien, WorkPowerin, Adeccon ja Sihdin kanssa.