« takaisin

Bolt.Worksin työpaikat Luotettava Työntekijä -palvelussa

luotettava-tyontekija16

Vastuu Groupin Luotettava Työntekijä -palvelu tuo työnhakijat, työnantajat ja työllistymistä tukevat palvelut yhteen paikkaan.

Palvelussa kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan sekä logistiikan-, kuljetus- ja teollisuudenalojen työnhakijat sekä opiskelijat pystyvät luomaan alalle räätälöidyn osaajaprofiilin sekä löytämään omalle alueelle ja alalle erikoistuneet työnhaku- ja työelämäpalvelut. Työnhakijan omalla suostumuksella hänen tiedot liikkuvat erilaisten rekistereiden ja palveluiden välillä. 

”Omadatan hyödyntäminen tuo monia uusia mahdollisuuksia ja toimintamalleja työnhakuun. Työnhaku on aikaa vievä prosessi ja pahimmillaan moneen eri paikkaan syötetään samoja perustietoja. Luotettava Työntekijä -palvelun avulla yhdellä osaajaprofiililla voi hakea useaan eri paikkaan”, kertoo Vastuu Groupin Petri Tuomela. 

Enemmän työmahdollisuuksia

Luotettava Työntekijä -palvelu tekee yhteistyötä Bolt.Worksin kanssa. Bolt.Works on 2017 perustettu suomalainen henkilöstövuokraukseen erikoistunut teknologiayritys. Yhden Luotettava Työntekijä -osaajaprofiilin avulla voi hakea myös heidän avoinna olevia työpaikkoja.

”Missiomme on olla alan edelläkävijä. Panostamme teknologiaan ja sen avulla pystymme yhdistämään entistä tehokkaammin työn ja tehtävään juuri sopivan työntekijän”, kertoo Bolt.Worksin henkilöstöjohtaja Desiree Saarikivi. 

Työelämän kehittäminen

Bolt.Worksin arvoihin kuuluvat ammattimaisuus, vastuullisuus, läpinäkyvä tekeminen, edelläkävijyys ja yhdessä tekeminen.

”Kun työelämään tuodaan Luotettava Työntekijä -palvelun kaltaisia uusia mahdollisuuksia hakea töitä, haluamme olla arvomaailmamme mukaisesti kehitysprosessissa mukana. Yhteistyö tuo esiin juuri sitä edelläkävijyyttä ja yhdessä tekemistä”, kertoo Saarikivi.

Saarikiven mukaan palvelun selkeä vahvuus on, että sitä on ollut rakentamassa organisaatiot, kuten Työ- ja elinkeinoministeriö, Rakennusteollisuus ja Rakennusliitto, joiden funktio on kehittää työelämää.

”Koen, että Bolt.Worksin yhteiskuntavastuuseen kuuluu tukea tahoja, jotka haluavat omalla tekemisellään muuttaa työelämää oikeaan suuntaan. Samalla mahdollistamme, että tällaisia palveluita kehitetään jatkossakin”, sanoo Saarikivi.

 

Luotettava Työntekijä -palvelu julkaistiin joulukuussa 2022 osana Vastuu Groupin toteuttamaa Digitaalinen työllistäminen -hanketta, jossa ovat mukana Työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi Rakennusteollisuus ja Rakennusliitto. Luotettava Työntekijä -palvelu tekee yhteistyötä Folkan, Baronan, Bolt.Worksin, Workerin, Rekrytointi.com:n, Oikotien, WorkPowerin, Adeccon ja Sihdin kanssa. Palvelu tarjotaan maksutta kaikkien työnhakijoiden ja opiskelijoiden käyttöön.

New call-to-action