« takaisin

Luotettava Työntekijä -palvelu aloittaa yhteistyön Workerin kanssa

Luotettava Työntekijä-1

Vastuu Groupin maksuton Luotettava Työntekijä -palvelu lanseerataan työnhaun tueksi 20.12.2022.

Jatkossa kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan sekä logistiikan-, kuljetus- ja teollisuudenalojen työnhakijat sekä opiskelijat pystyvät luomaan alalle räätälöidyn osaajaprofiilin sekä löytämään alalle erikoistuneet työnhaku- ja työelämäpalvelut yhdestä paikasta.

Luotettava Työntekijä -palvelu auttaa työnhakijoita ja opiskelijoita löytämään työnhaku- ja työelämäpalveluiden, kuten Baronan, Bolt.Worksin, Folkan, Rekrytointi.com:n, Oikotien, WorkPowerin, Adeccon ja Sihtin työpaikat. Uusimpana palvelu aloittaa yhteistyön henkilöstöpalveluyritys Workerin kanssa.

”Työnhakijat täyttävät Luotettava Työntekijä -palvelussa oman osaajaprofiilinsa ja jakavat sen avoimena työhakemuksena palvelussa mukana oleville henkilöstöpalveluyrityksille ja muille työllistymistä auttaville palveluille. Yhteistyön myötä palvelussa pystyy jakamaan osaajaprofiilinsa myös Workerille ja vastaavasti he pystyvät ehdottamaan osaajaprofiilin tietoihin sopivia työpaikkoja”, kertoo Vastuu Groupin Petri Tuomela.

Palvelun julkaisun myötä tavoitteena on myös houkutella ja sitouttaa alan koulutuksen saaneita työllistymään ja jäämään alalle.  Palvelu tekee työnhausta entistä helpompaa myös omadatan avulla.

”Luotettava Työntekijä -palvelun avulla voimme mahdollistaa entistä yksilöllisempiä ja ennakoivampia palveluita liikuttamalla tietoja rekistereiden ja työelämäpalveluiden välillä henkilön omalla suostumuksella.Samalla helpotamme työnhakua ja nopeutamme työnantajien HR- ja rekrytointiprosesseja”, jatkaa Tuomela.

Sujuvaa työnhakua

Workerin ensimmäinen toimipiste on perustettu vuonna 2017 Tampereelle, ja heillä on töissä yli 60 toimihenkilöä 14 eri toimipisteessä. Worker tarjoaa töitä ja koulutusmahdollisuuksia mm. rakennus- ja maarakennusalalle, teollisuuteen, logistiikkaan, kiinteistöalalle, kaupan alalle, hotelli- ja ravintola-alalle sekä toimistoalalle. Workerin kautta työskentelee jo yli 1000 ammattilaista eri alojen asiakasyrityksissä ja osa työllistyy Workerin rekrytointiprosessin kautta suoraan asiakasyritykseen.

Arvomme joustavuus, luotettavuus ja oikeudenmukaisuus toistuvat päivittäisessä tekemisessämme”, kertoo Workerin toimitusjohtaja Janne Jokelainen.

Jokelaisen mukaan Workerin tavoitteena on ratkaista tulevaisuuden rekrytointihaasteet ja sekä tarjota sujuvaa työnhakua kaikille työnhakijoille. Luotettava Työntekijä -palvelussa työnhakuprosessi on tehty niin työelämäpalveluiden tarjoajille kuin työnhakijoille helpoksi ja nopeaksi.

”Meillä ei ole raskasta työnhakuprosessia. Luotettava Työntekijä -palvelu sujuvoittaa varmasti tässäkin suhteessa työnhakuprosessia sekä tarjoaa entistä paremman asiakaskokemuksen”, jatkaa Jokelainen.

 

Luotettava Työntekijä -palvelu julkaistaan 20.12.2022 osana Vastuu Groupin toteuttamaa Digitaalinen työllistäminen -hanketta, jossa ovat mukana Työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi Rakennusteollisuus ja Rakennusliitto. Kaiken kattava tavoite koko hankkeelle on digitaalisen työllistymisen edistäminen.