« takaisin

Valtakunnallinen rekrytointikiertue jatkuu tammikuussa 2023

LT_hero_tapahtumat

Rekrytointikiertue kiinteistöpalvelu- puhtaanapidon- ja rakennusalan sekä kuljetus-logistiikan- ja teollisuuden alojen työnhakijoille ja opiskelijoille starttaa 25.1.2023 Seinäjoelta.

Rekrytointitapahtumia järjestetään yhdessä kaupunkien työllisyyspalveluiden, TE-toimistojen, oppilaitosten, ammattikorkeakoulujen ja työmarkkinajärjestöjen kanssa kymmenellä paikkakunnalla. Kiertue vierailee tammi- ja helmikuun aikana myös Helsingissä, Salossa, Espoossa, Turussa, Lahdessa, Hämeenlinnassa, Tampereella, Jyväskylässä ja Kuopiossa.

Rekrytointitapahtumissa on mukana tunnettuja työnantajia- sekä työllistymistä tukevia palveluita, kutenTyömarkkinatori, Barona, Oikotie, Worker, Bolt.Works, Eezy, Jobly, TiitusFolka, Rekrytointi.com, WorkPower,Adecco ja Sihti.

”Meillä on yhteinen haaste saada työnhakijoita ja opiskelijoita liikkumaan. Jo syksyn rekrytointikiertueen aikana huomasimme, miten tärkeää on yhdistää voimat, sillä yhdessä tekeminen palvelee meitä kaikkia eniten”, kertoo Vastuu Groupin Petri Tuomela.

Kohti yksilöllisempiä palveluita

Rekrytointitapahtumissa työnhaku tapahtuu Vastuu Groupin maksuttoman Luotettava Työntekijä -palvelun avulla.

Työnhaku on aikaa vievä prosessi ja pahimmillaan moneen eri paikkaan syötetään samoja perustietoja. Luotettava Työntekijä -palvelun auttaa työnhakijoita sekä opiskelijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omaa osaamistaan sekä löytämään oman toimialan ja maakunnan työnantajat ja työllistymistä tukevat palvelut yhden sovelluksen kautta. 

”Palvelussa työnhakijan tiedot liikkuvat turvallisesti hänen omalla suostumuksellaan erilaisten rekistereiden ja työllistymistä tukevien palveluiden välillä. Se mahdollistaa työnhakijoille ja opiskelijoille omien koulutustietojen, perehdytystietojen, kurssien, pätevyyksien ja lupien tuomisen omaan osaajaprofiilin. Yksinkertaisuudessaan palvelu tekee työnhausta helpompaa ja nopeuttaa työnantajien HR- ja rekrytointiprosesseja”, kertoo Tuomela. 

Löydä uusia työmahdollisuuksia

Omavalmentajat ja asiantuntijat opastavat rekrytointikiertueella luomaan työnhakuprofiilin Luotettava työntekijä -palveluun ja jakamaan sen paikalla oleville työnhaku- ja työelämäpalveluiden tarjoajille. Työnhakija voi myös luoda profiilin jo ennakkoon kotona ja viimeistellä sitä rekrytointitapahtumassa.

Rekrytointikiertueella koulutuksentarjoajat auttavat löytämään kiinnostavia koulutusmahdollisuuksia sekä rekrytoijat kertovat avoimista työmahdollisuuksista. Luotettava Työntekijä -palvelun tekoäly tarjoaa työnhakijalle tämän omaa osaamista ja kokemusta vastaavia työpaikkoja.

Tervetuloa mukaan työnantajat ja palveluntarjoajat!

Tulemalla mukaan työnhaku- ja työelämäpalveluiden ekosysteemiin, palveluntarjoajien on mahdollista vastaanottaa suostumukseen perustuen työnhakijoiden ja opiskelijoiden osaajaprofiileita valtakunnallisesti Luotettava työntekijä -palvelun kautta.

Seuraavan rekrytointikiertueen päivämäärät vahvistuvat alkuvuoden kiertueen jälkeen. Kiinnostuitteko tulemaan mukaan? Ota yhteyttä!

Varaa aika kalenterista ja jutellaan lisää

 

Rekrytointitapahtumien aikataulu 2023

 

25.1. Seinäjoki

26.1. Helsinki

31.1. Salo

7.2. Espoo

9.2. Turku

14.2. Lahti

15.2. Hämeenlinna

16.2. Tampere

22.2. Jyväskylä

23.2. Kuopio

Luotettava Työntekijä -palvelu julkaistiin joulukuussa 2022 osana Vastuu Groupin toteuttamaa Digitaalinen työllistäminen -hanketta, jossa ovat mukana Työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi Rakennusteollisuus ja Rakennusliitto. Rekrytointikiertuetta ovat mahdollistamassa: Henkilöstöpalvelualojen liitto, Ammattiliitto PRO, PAM, Tekniikan akateemiset, YTK Yhdistys, RIA, RIL, Rakennusliitto, Rakennusteollisuus, STUL, Kiinteistötyönantajat, Betoniteollisuus, KIRAHub, Rakli, Arkkitehtitoimistojen liitto ja Lattian- ja seinänpäällysteliitto.

New call-to-action