« takaisin

Luotettava Työntekijä -palvelu yhteistyössä Rekrytointi.com:n kanssa

LT_hero_rekrytapahtumat

 Vastuu Groupin Luotettava Työntekijä  -palvelu julkaistaan joulukuussa 2022.

”Luotettava Työntekijä -palvelulla halutaan ennen kaikkea helpottaa työnhakua. Alussa uusi palvelu tarjotaan maksutta kaikille kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan opiskelijoille ja työnhakijoille. Vuonna 2023 palvelu laajenee muille toimialoille”, kertoo Vastuu Groupin Petri Tuomela.

Luotettava Työntekijä -palvelu auttaa löytämään alueelle ja alalle erikoistuneiden työnhaku- ja työelämäpalvelut. Palvelussa työnhakijan tiedot liikkuvat hänen omalla suostumuksellaan erilaisten rekistereiden ja palveluiden välillä. 

Sujuvuutta työnhakuun

Luotettava Työntekijä tekee yhteistyötä Rekrytointi.com:n kanssa. Rekrytointi.com Osaajapankki yhdistää rekrytoivat yritykset ja työtä hakevat osaajat yhteen. Rekrytoijat voivat olla suoraan yhteydessä henkilöihin, joilla on profiili Rekrytointi.com Osaajapankissa.

Työpaikan hakeminen tulee helpoksi käyttäen suoraan Rekrytointi.com Osaajapankin osaajaprofiilia eikä kaikkia tietoja tarvitse syöttää erikseen joka hakemukseen.

”Meillä on tuhansia rekrytoijia mukana ja vuosittain 50 000 työpaikkaa tarjolla. Meidän rooli on auttaa rekrytoijia onnistumaan työssään paremmin. Samoin teemme työnhakijalle uuden työn hakemisen sujuvaksi ja helpoksi”,kertoo toimitusjohtaja Ismo Kurri, Rekrytointi.com.  

Kun työnhakija täyttää Luotettava Työntekijä -palvelussa osaajaprofiilin, hän pääsee sitä kautta yhdellä rastilla myös Rekrytointi.com Osaajapankkiin.

Yhdessä tekemällä

Rekrytointi.com on yli 20 vuotta toimineen digitaalisen rekrytoinnin asiantuntijayrityksen LAURA Rekrytointi Oy palvelu, jonka tavoitteena on tehdä rekrytoinnista ja työnhausta sujuvaa. Rekrytointi.com-brändi lanseerattiin vuonna 2017. Sitä ennen palvelu tunnettiin nimellä Uranus.fi.

Uudistamme koko ajan tekemistämme. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä kehittävä, asiantuntevuus ja innovatiivisuus. Kehitämme koko ajan palveluitamme ja jokainen työntekijä pystyy kehittymään myös omalla tontillaan. Samoin viemme asiakasyritysten kanssa yhdessä asioita eteenpäin”, kertoo Kurri.

Kurrin mukaan Luotettava Työntekijä -palvelu on innovatiivinen ja rekrytointialaa eteenpäin vievä.

”Koska sillä tavoitetaan suurin osa kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan työntekijöistä, saamme tätä kautta täydennettyä rekrytoijille palveluitamme sekä tarjoamaan heille lisää potentiaalisia työntekijöitä. Lisäksi palvelu tuo luonnollisesti myös lisää työvaihtoehtoja työntekijöille”, jatkaa Kurri.

Omadata avaa mahdollisuuksia

Omadatan hyödyntäminen tuo monia uusia mahdollisuuksia ja toimintamalleja työnhakuun.

”Luotettava Työntekijä -palvelu on hyvä esimerkki palvelusta, jossa kerätään tietoja ja hyödynnetään niitä henkilön itsensä hyväksi hänen omalla suostumuksellaan”, kertoo Tuomela.

Luotettava Työntekijä -palvelu auttaa tunnistamaan ja sanoittamaan omaa osaamista ja luomaan alalle räätälöidyn osaajaprofiilin. Työnhaku on aikaa vievä prosessi ja pahimmillaan moneen eri paikkaan syötetään samoja perustietoja. Luotettava Työntekijä -palvelun avulla yhdellä osaajaprofiililla voi hakea useaan eri paikkaan.

 

New call-to-action


Luotettava Työntekijä -palvelu julkaistaan 20.12.2022 osana Vastuu Groupin toteuttamaa Digitaalinen työllistäminen -hanketta, jossa ovat mukana Työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi Rakennusteollisuus ja Rakennusliitto. Luotettava Työntekijä -palvelu tekee yhteistyötä Folkan, Baronan, Bolt.Worksin, Workerin, Rekrytointi.com:n, Oikotien, WorkPowerin, Adeccon ja Sihdin kanssa.