« takaisin

Luotettava Työntekijä -palvelu yhteistyössä Adeccon ja Sihdin kanssa

luotettava-tyontekija2

Luotettava Työntekijä -palvelun avulla kiinteistöpalvelu- ja rakennusalan sekä logistiikan-, kuljetus- ja teollisuudenalojen työnhakijat sekä opiskelijat pystyvät löytämään alalle erikoistuneet työnhaku- ja työelämäpalvelut yhden sovelluksen kautta. Samalla palvelu helpottaa työnhakua ja nopeuttaa työnantajien HR- ja rekrytointiprosesseja.

Palvelu tekee yhteistyötä Adeccon ja Sihdin kanssa ja yhden Luotettava Työntekijä -osaajaprofiilin avulla voi hakea myös heidän avoinna olevia työpaikkoja.  

Työmarkkinoiden kestävän kehityksen tukija 

Adecco on osa maailman suurinta ja johtavaa henkilöstöratkaisuja tarjoavaa Adecco Groupia. Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu rakennustoimialan ja teollisuuden palveluiden henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti. Sihti on toiminut vuodesta 2009 ja vuodesta 2016 lähtien osana Adeccoa. 

“Olemme yli 20 vuoden ajan yhdistäneet taitavia työntekijöitä mielenkiintoisiin työpaikkoihin Suomessa tavoitteenamme olla maamme vastuullisin ja luotettavin toimija. Palvelemme työnhakijoitamme monipuolisesti muun muassa logistiikka-, toimisto-, taloushallinto-, myynti-, asiakaspalvelu-, erikoistavarakauppa-, kiinteistö- ja IT-aloilla sekä raskas- ja tuotantoteollisuusaloilla”, kertoo Sanna Aarnio, Country MarCom Lead Finland. 

Aarnion mukaan heille on tärkeää tukea kestävää kehitystä työmarkkinoilla.  

“Työntekijämme määrittävät toimintakykymme ja uskomme, että koulutus ja urakehitysmahdollisuudet houkuttelevat ja motivoivat parhaita osaajia. Lisäksi pyrimme tekemään parhaamme, jotta työmarkkinat olisivat kaikkien saavutettavissa ja kaikille suodaan tasa-arvoinen mahdollisuus työntekoon”, täydentää Aarnio.  

Helpotusta työnhakuun 

Luotettava Työntekijä -palvelussa työnhakijan tiedot liikkuvat hänen omalla suostumuksellaan erilaisten rekistereiden ja palveluiden välillä.  

“Luotettava Työntekijä -palvelu on nimenomaan palvelua. Työnhaku on työnhakijalle hyvin helppoa ja vaivatonta. Palvelu tulee varmasti nopeuttamaan työllistymistä. Kerran täytetyllä työnhakijaprofiililla voi lähestyä useampaa työnantajaa, ja jatkossa määrätyt tiedot päivittyvät työnhakijan profiilin automaattisesti. Se on uusi helppo tapa etsiä työpaikkaa”, kertoo Tuija Ivalo, toimialajohtaja, Sihti. 

Ivalon mukaan Luotettava Työntekijä -palvelu tulee vähentämään rekrytointiprosessiin menevää työaikaa, sillä korttien voimassaoloaikoja ei tarvitse enää varmistella, vaan voi luottaa Luotettava työntekijä -palvelussa oleviin tietoihin. 

“Tavoitteemme on olla työelämän muutoksissa mukana. Näin voimme tehdä työnhausta helpompaa ja nopeampaa”, päättää Ivalo.


New call-to-action
 

 

Luotettava Työntekijä -palvelu julkaistaan 20.12.2022 osana Vastuu Groupin toteuttamaa Digitaalinen työllistäminen -hanketta, jossa ovat mukana Työ- ja elinkeinoministeriön lisäksi Rakennusteollisuus ja Rakennusliitto. Luotettava Työntekijä -palvelu tekee yhteistyötä Folkan, Baronan, Bolt.Worksin, Workerin, Rekrytointi.com:n, Oikotien, WorkPowerin, Adeccon ja Sihdin kanssa.